Home     Jade Massage Roller
Jade Massage Roller

Jade Massage Roller


groen

De Jade Roller. een gezichtsroller gemaakt van Jade, waarmee je de algehele conditie van je huid verbetert, en die daarnaast ontspannend werkt.
de Jade Roller is een huidverzorgingsproduct dat in het oude China door keizerinnen werd gebruikt om de jeugdigheid van de huid te bewaren. Jade staat bekend om zijn, met name, verkoelende werking. Daarnaast heeft deze edelsteen een helende werking. Gebruik: een tot twee keer per dag rolt u met de Jade roller zachtjes over de (gereinigde)  huid. Je kunt dit op de droge huid doen, eventueel wat gezichtsolie aanbrengen. De behandeling neemt slechts enkele minuten per dag in beslag

Naast een ontspannende gezichtsmassage stimuleert de roller de doorbloeding van de huid, waardoor op den duur rimpels verminderen, de elasticiteit van de huid verbetert, donkere kringen / wallen onder de ogen verminderen en door ondersteuning van lymfedrainage afvalstoffen beter afgevoerd worden.

Daarnaast kan het gebruik van de roller de spieren (in de nek) versoepelen waardoor spierpijn afneemt. Bij hoofdpijn heeft het gebruik van de roller op het voorhoofd een weldadige werking.

Op Youtube staan verschillende voorbeelden voor het gebruik van deze roller, de zoekopdracht is hierbij: "Jade Roller".


39.95 
€ 9.95

artikel is ruim op voorraad


Artikelcode: 80011434

Jade Massage Roller